Jäsenyys

Henkilöjäsenyyys

Jäseneksemme liittyminen on erittäin helppoa, mutkatonta ja vaivatonta - tulet vain käymään ja juttelemaan jäsenyydestä.
 
Jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä henkilökohtaiset tietosi jäsenlomakkeeseen, sekä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksemme pankkitilille viimeistään kahden (2) viikon sisällä jäseneksi liittymisestä.
 
Hallitus vahvistaa jäsenen liittymisen seuraavassa kokouksessa.
 
Jäseneksi liittyminen tehdään henkilökohtaisesti tietosuoja-asioiden sekä henkilön tunnistamisen vuoksi. Sähköisesti jäsenhakemusta ei voi täyttää.
 
Henkilöjäsenyys on henkilökohtainen!
 
Jäsenmaksu ja -edut
Jäsenmaksu määritetään kalenterivuosittain ja vuonna 2019 se on 17,00 € (vain 1,42 €/kk). Jäsenmaksuun sisältyy mm. Revanssi-lehti, jäsenkirjeet, retkiä, vierailuja sekä tapahtumia. Lisäksi jäsenenä saat ruokailun hintaa 3,00 € (ti - to), edulliset ompelupalvelut, sekä paljon muuta.
 
Kannatusjäsenyys
Yhdistyksemme sääntömuutoksen jälkeen, yhdistykseemme voi nyt liittyä kannatusjäseneksi.
 
Yhdistyksemme kannatusjäseneksi voi liittyä yhdistys, liitto, rahasto tai yksityinen henkilö, joka ei halua yhdistää luonnollista identiteettiään yhdistyksemme toimintaan. Kannatusjäsen tukee yhdistyksemme tarkoituksen toteutumista.
 
Kannatusjäsenellä ei ole varsinaista äänioikeutta, mutta hän voi olla paikalla kokouksissa. Kannatusjäsenen jäsenmaksu vahvistetaan vuosittain, mikä on vähintään varsinaisen jäsenen vuosimaksun verran, kuitenkin se voi olla korkeampi.
 
kannatusjäsenen jäsenmaksu määritetään kalenterivuosittain. Vuonna 2019 kannatusjäsenyys on 40,00 euroa.
 
Jäsenyyden todentaminen
Vuoden 2019 helmi-maaliskuussa yhdistyksemme on ottanut käyttöön myös yhdistyksen oman jäsenkortin. Jäsenkortti on henkilökohtainen ja se on voimassa maksetun jäsenkauden ajan (kalenterivuosi).
 
Jäsenkortin saat, kun jäsenmaksusi on rekisteröitynyt. Jäsenkortin nouto toimistostamme henkilökohtaisesti.
 
Jäsenkorttia kannattaa pitää mukana, kun vierailet Selkkareilla, jotta uudetkin työntekijämme/opiskelijamme tunnistavat sinut, ja tulet samaan kaikki jäsenetumme!
 
Jäsentietojen korjaaminen
Virheellisistä jäsentiedoista tulee aina tehdä korjaukset kirjallisesti. Myös, jos ositteesi on vaihtunut, tulee se ilmoittaa meille kirjallisesti.
 
Lähetä kirjallinen jäsentietojen muutoskirje meille osoitteeseen:
Savolaiset Selviytyjät ry
Jäsenrekisteri
Pilkkakoskenkatu 1
57100 Savonlinna

 

Tiesitkö, että...

  • jäsenmaksun suuruus määritetään vuosittain (voimassa vuoden loppuun saakka)
  • yhdistyksellämme on käytössämme myös oma, henkilökohtainen jäsenkortti, jonka saat, kun jäsenmaksusi on rekisteröitynyt (jäsenkortin nouto toimistosta)
  • yhdistyksen kannatusjäseneksi liittyminen on nyt mahdollista, kannatusjäsenene jäsenmaksu määritetään vuosittain (voimassa vuoden loppuun saakka), jäsenmaksun suuruus voi olla korkeampi kuin tavallisen jäsenen

Aiheeseen liittyvää

 


 Sivu päivitetty 22.08.2019