Jäsenyys

Jäseneksemme liittyminen on erittäin helppoa, mutkatonta ja vaivatonta - tulet vain käymään ja juttelemaan jäsenyydestä.
 
Jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä henkilökohtaiset tietosi jäsenlomakkeeseen, sekä maksamalla jäsenmaksun* yhdistyksemme pankkitilille viimeistään eräpäivään mennessä.
 
Hallitus päättää ja vahvistaa jäsenen liittymisen seuraavassa kokouksessa. Jos jäsenyyttäsi ei jostain syystä hyväksytä jäsenmaksusi palautetaan sinulle, jos olet sen kerennyt maksamaan.
 
Jäsenmaksu määritetään kalenterivuosittain ja vuonna 2019 se on 17,00 €. Jäsenmaksuun sisältyy mm. Revanssi-lehti, jäsenkirjeet, retkiä, vierailuja sekä tapahtumia. Lisäksi jäsenenä saat ruokailun hintaa 3,00 € (ma - to), edulliset ompelupalvelut, sekä paljon muuta.
 
Jäsenyyden todentaminen
 
Tällä hetkellä Selkkareilla ei ole omaa jäsenkorttia, joten kun olet saanut Mielenterveys Keskusliiton jäsenkortin, kannattaa sitä pitää mukana ja näyttää myös Selkkareilakin - jotta tunnistamme jäsenyytesi, sekä tiedämme, että olet oikeutettu kaikkiin etuihin.

Tiesitkö, että

  • kun liityt jäseneksemme marras-joulukuussa, ei sinulta peritä loppuvuodesta jäsenmaksua ollenkaan!

Aiheeseen liittyvää