Jäsenyys

Henkilöjäsenyyys

Jäseneksemme liittyminen on erittäin helppoa, mutkatonta ja vaivatonta - tulet vain käymään ja juttelemaan jäsenyydestä.
 
Jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä henkilökohtaiset tietosi jäsenlomakkeeseen, sekä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksemme pankkitilille viimeistään kahden (2) viikon sisällä jäseneksi liittymisestä.
 
Hallitus vahvistaa jäsenen liittymisen seuraavassa kokouksessa.
 
Jäseneksi liittyminen tehdään henkilökohtaisesti tietosuoja-asioiden sekä henkilön tunnistamisen vuoksi. Sähköisesti jäsenhakemusta ei voi täyttää.
 
Henkilöjäsenyys on henkilökohtainen!
 
Jäsenmaksu ja -edut
Jäsenmaksu määritetään kalenterivuosittain ja vuonna 2019 se on 17,00 € (vain 1,42 €/kk). Jäsenmaksuun sisältyy mm. Revanssi-lehti, jäsenkirjeet, retkiä, vierailuja sekä tapahtumia. Lisäksi jäsenenä saat ruokailun hintaa 3,00 € (ti - to), edulliset ompelupalvelut, sekä paljon muuta.
 
Kannatusjäsenyys
Tällä hetkellä liittyminen yhdistyksemme kannatusjäseneksi ei ole mahdollista.
 
Jäsenyyden todentaminen
Vuoden 2019 helmi-maaliskuussa yhdistyksemme on ottanut käyttöön myös yhdistyksen oman jäsenkortin. Jäsenkortti on henkilökohtainen ja se on voimassa maksetun jäsenkauden ajan (kalenterivuosi).
 
Jäsenkortin saat, kun jäsenmaksusi on rekisteröitynyt. Jäsenkortin nouto toimistostamme henkilökohtaisesti.
 
Jäsenkorttia kannattaa pitää mukana, kun vierailet Selkkareilla, jotta uudetkin työntekijämme/opiskelijamme tunnistavat sinut, ja tulet samaan kaikki jäsenetumme!

 

Tiesitkö, että...

  • jäsenmaksun suuruus määritetään vuosittain (voimassa kalenterivuoden)
  • yhdistyksellämme on käytössämme myös oma, henkilökohtainen jäsenkortti, jonka saat, kun jäsenmaksusi on rekisteröitynyt (jäsenkortin nouto toimistosta)
  • yhdistyksen kannatusjäseneksi liittyminen ei ole tällä hetkellä mahdollista

Aiheeseen liittyvää

 


 

Sivu päivitetty 19.06.2019