Laskutusosoitteet

Postitse

Savolaiset Selviytyjät ry
Pilkkakoskenkatu 1, 57100 Savonlinna

 

 

Hyväksymme vain ja ainostaan ne viralliset laskut, joita laskutussopimuksen omaava laskuttaja lähettää. Muita laskuja emme hyväksy.

 

Sähköiset ja Postin skannauspalvelun kautta lähetettävät laskut
Yhdistyksellämme ei ole käytössä sähköistä laskutuspalvelua, joten sähköisiä laskuja ei voi lähettää yhdistyksellemme.

Postin skannauspalvelun kautta lähetettyjä laskuja emme myöskään voi ottaa vastaan, koska käytössämme ei ole ko. palvelua.

 

E-laskut
E-laskut, mitkä tulevat pankin E-laskutuspalvelun kautta, ja jotka yhdistyksemme on hyväksynyt, otamme vastaan E-laskutuspalvelun kautta.

E-laskutussopimus on voimassa niin kauan kun laskutussopimus on voimassa, tai yhdistyksemme tai laskuttaja on toisin päättänyt.

 

Sähköpostitse lähetettävät laskut
Sähköpostitse tulevat laskut voitte lähettää yhdistyksemme sähköpostiosoitteeseen: selkkarit(at)gmail.com.

Laskujen tulee olla PDF -muotoisena liitetiedostona ja laskuun kohdistuvien liitteiden tulee olla laskun kanssa samassa PDF -tiedostona - ei siis erillisenä liitteenä.

Voit

  • lähettää useita laskuja samassa viestissä, kuitenkin jokainen lasku tulee olla omana PDF -tiedostona (sisältäen laskuun kohdistuvat liitteet)
  • kaikilla tiedostoilla tulee olla eri, laskuun kohdistettu nimi (esim. vesilasku, sahkolasku, jne.)
  • yhden sähköpostiviestin maksimikoko on 5 Mb
  • PDF -tiedostojen tulee olla aitoja PDF -asiakirjoja (PDF - versio 1.3 tai uudempi)
  • liitteen ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm
  • nimeäthän liitetiedoston käyttäen perusmerkkejä A-Z ja numeroita 0-9, älä käytä erikoismerkkejä (&, !,,#...)
  • hyväksymme vain ja ainoastaan ne laskut, joista meillä on laskutussopimus/ilmoitus laskuttajan kanssa, muita laskuja emme hyväksy!

 

 

Muuta tärkeää tietoa laskuista
Jos lähettämässänne laskussa esiintyy virheitä, olemme oikeutettu pyytämään uuden laskun, jossa virheet on korjattu. Virheelliset tiedot voivat olla este laskun maksamiselle tai ne voivat viivästyttää laksun maksua.

Laskun lähettäjänä - oli lähetysmuoto mikä tahansa, olet vastuussa laskun oikeasta lähetystavasta - hoidatpa sen itse tai olipa se ulkoistettu, laskun tietojen oikeellisuudesta, sekä oikeaan osoitteeseen lähettämisestä.

Epäselvissä tapauksissa voimme evätä laskun ja tehdä laskusta reklamaation, lisäksi voimme tehdä asiasta ilmoituksen viranomaisille asioiden selvittämiseksi.

unsplash