Laskutusosoitteet

Postitse

Savolaiset SelviytyjÀt ry
Pilkkakoskenkatu 1, 57100 Savonlinna

 

 

HyvÀksymme vain ja ainostaan ne viralliset laskut, joita laskutussopimuksen omaava laskuttaja lÀhettÀÀ. Muita laskuja emme hyvÀksy.

 

SÀhköiset ja Postin skannauspalvelun kautta lÀhetettÀvÀt laskut
YhdistyksellÀmme ei ole kÀytössÀ sÀhköistÀ laskutuspalvelua, joten sÀhköisiÀ laskuja ei voi lÀhettÀÀ yhdistyksellemme.

Postin skannauspalvelun kautta lÀhetettyjÀ laskuja emme myöskÀÀn voi ottaa vastaan, koska kÀytössÀmme ei ole ko. palvelua.

 

E-laskut
E-laskut, mitkÀ tulevat pankin E-laskutuspalvelun kautta, ja jotka yhdistyksemme on hyvÀksynyt, otamme vastaan E-laskutuspalvelun kautta.

E-laskutussopimus on voimassa niin kauan kun laskutussopimus on voimassa, tai yhdistyksemme tai laskuttaja on toisin pÀÀttÀnyt.

 

SÀhköpostitse lÀhetettÀvÀt laskut
SÀhköpostitse tulevat laskut voitte lÀhettÀÀ yhdistyksemme sÀhköpostiosoitteeseen: selkkarit(at)gmail.com.

Laskujen tulee olla PDF -muotoisena liitetiedostona ja laskuun kohdistuvien liitteiden tulee olla laskun kanssa samassa PDF -tiedostona - ei siis erillisenÀ liitteenÀ.

Voit

  • lĂ€hettÀÀ useita laskuja samassa viestissĂ€, kuitenkin jokainen lasku tulee olla omana PDF -tiedostona (sisĂ€ltĂ€en laskuun kohdistuvat liitteet)
  • kaikilla tiedostoilla tulee olla eri, laskuun kohdistettu nimi (esim. vesilasku, sahkolasku, jne.)
  • yhden sĂ€hköpostiviestin maksimikoko on 5 Mb
  • PDF -tiedostojen tulee olla aitoja PDF -asiakirjoja (PDF - versio 1.3 tai uudempi)
  • liitteen ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm
  • nimeĂ€thĂ€n liitetiedoston kĂ€yttĂ€en perusmerkkejĂ€ A-Z ja numeroita 0-9, Ă€lĂ€ kĂ€ytĂ€ erikoismerkkejĂ€ (&, !,,#...)
  • hyvĂ€ksymme vain ja ainoastaan ne laskut, joista meillĂ€ on laskutussopimus/ilmoitus laskuttajan kanssa, muita laskuja emme hyvĂ€ksy!

 

 

Muuta tÀrkeÀÀ tietoa laskuista
Jos lÀhettÀmÀssÀnne laskussa esiintyy virheitÀ, olemme oikeutettu pyytÀmÀÀn uuden laskun, jossa virheet on korjattu. Virheelliset tiedot voivat olla este laskun maksamiselle tai ne voivat viivÀstyttÀÀ laksun maksua.

Laskun lÀhettÀjÀnÀ - oli lÀhetysmuoto mikÀ tahansa, olet vastuussa laskun oikeasta lÀhetystavasta - hoidatpa sen itse tai olipa se ulkoistettu, laskun tietojen oikeellisuudesta, sekÀ oikeaan osoitteeseen lÀhettÀmisestÀ.

EpÀselvissÀ tapauksissa voimme evÀtÀ laskun ja tehdÀ laskusta reklamaation, lisÀksi voimme tehdÀ asiasta ilmoituksen viranomaisille asioiden selvittÀmiseksi.

unsplash