Kaffela Selekis on Selkkareiden oma, kaikille avoin kaffela, josta saat kaffea, teetä, kaakauta, mehua, kuin suolaista ja makiaakin.

Kaffelasta on saatavissa myös pientä gluteenitonta* ja laktoositontakin purtavaa. Teemme tuotteet itse, ja valikoima vaihtelee käytettävissä olevien raaka-aineiden mukaan.

Valikoimissamme on vaihtelevasti laktoosittomia sekä gluteenittomiakin* tuotteita.

Kaffela Selekis on avoinna toimitilamme aukioloaikoina. Tervetuloa kaffettelemaan, juttelemaan, lukemaan päivän lehti ja ottamaan osaa ohjelmistoomme!

Kaffelan tuotto käytetään yhdistyksen toiminnan tukemiseen.

Hinnasto

Esimerkki tuotteiden hinnoista. Hinnat voivat vaihdella myytävien tuotteiden mukaan, riippuen nihin käytetyistä raaka-aineista. Hinnastossa mainittu perushinnat.


Kahvi, tee ja kaakao: 1,50 € /muki (santsi 0,70 €)
Pitsapalat, tavalliset, alkaen 1,00 € / kpl
Pulla, munkki, jne, alkaen 1,00 € / kpl
Lasillinen mehua: 0,30 €
Lasillinen maitoa: 0,40 €

Gluteenittomat tuotteet hinnoittelemme erikseen!


 

Pidätämme itsellämme oikeudet hintamuutoksiin!

 


* Leivomme gluteenittomat tuotteet samassa tilassa, jossa käsitellään muita vilja-, maito- ja lihatuotteita, hedelmiä, vihanneksia, jne. Herkimmät allergikot voivat saada tuotteista oireita!

Tarjouksia

Kaffela Selekiksessä on silloin tällöin kivoja tarjouksia, esim. kaffe - tai - tee - tai - kaakao ja pulla yhteishintaan vain 1,00 €.

Lisätietoja voimassa olevista tarjouksista saat piipahtamalla meillä!

Kaffepassi

Selkkarin oman kaffelan Kaffela Selekiksen kaffepassi on nyt saatavissa!

Saat leiman jokaisesta kaffesta, teestä ja kaakaosta, sekä santseista. Voit saada jäsenetuna ja/tai kaffepassietuna myös erilaisia tarjouksia.

Kun keräät 10 leimaa, saat yhden juoman ilmaiseksi!

Kaffepassi on ilmainen ja henkilökohtainen. Kaffepassiin ei voi ostaa ostoksia ennakkoon (25.03.2019 lähtien). Ilmainen juoma vain kaffepassin oikealla omistajalle.

 Tiesitkö, että...

  • kaffelamme on avoinna myös ulkopuolisille? Tervetuloa kaffettelemaan, juttelemaan ja tutustumaan toimintaamme sekä ihaniin ihmisiimme!
  • teemme tilauksesta pieniä määriä kakkuja sekä muita perusherkkuja yhdistyksemme jäsenille, henkilöstölle, yhteistyökumppaneille, sekä tiloissamme kokoustavile tahoille - tule kysymään lisätietoja!
  • kokoustaville sekä tilan vuokranneille tahoille voidaan ennakkosopimuksesta tehdä kahvin keraksi vaikkapa kääretorttua - sovi kahvileivistä hyvissä ajoin etukäteen!
  • emme myy tuotteita velaksi!
  • meillä käy vain käteinen!
  • alamme sulkemaan kaffelan palvelutiskiä aikaisintaan 30 minuuttia ennen toimitilamme sulkeutumista!

Kaffela Selekis - tilaustuotteet | Sivun alkuun